Tomboy

Je hebt dames met hoge hakken, opgedirkt met jurkje en bombonella’s gestopt in een push up bh, een kilo extensions in het haar wat dan weelderig golvend over de rug valt.
Voor elke gelegenheid hebben ze een ander schouder tasje of clutch die deftig vast wordt gehouden met roodgelakte vingertjes terwijl ze sexy uit hun ogen kijken door een bosje aangeplakte kunstwimpers, zittend met een kop koffie netjes de knietjes tegen elkaar bespreken ze zo het wel en wee van de problemen met “fuckboys” en dergelijke.
En dan heb je mij, het andere uiterste, ik zit altijd wijdbeens omdat dat lekker zit, ik vloek als een vent, ik boer als een vent, hakken heb ik niet omdat ik met platte zolen al lomp genoeg ben om om de haverklap overal mijn nek over te breken.
En het wil ook nog wel eens voorkomen dat ik ergens midden in een gesprek met een vriendin mijn bh opeens uittrek omdat ik er niet tegen kan dat strakke gedoe om me heen.
Ga ik met mijn man en dochters een keer op de zaterdagmiddag de stad in om te winkelen dan schamen mijn dochters zich voor mij omdat ik midden in een drukke winkelstraat tijdens het lopen gerust mijn onderbroek uit mijn achterste pluk wanneer hij in mijn kont is gekropen, en aangezien dat niet altijd meteen lukt als je een strakke broek aan hebt dan moet ik wel eens een keer of 4 of 5 plukken.
Mijn man gaat dan meestal een eind voor me lopen omdat hij niet bij mij wil horen op zo’n moment.
En mijn dochters willen dan meestal gelijk naar huis omdat heel veel mensen die achter mij lopen zien wat ik doe en dat is niet goed voor het imago van mijn dochters (stel dat er bekenden van school mij ziet)
Wat ook echt typisch iets voor mij is dat is dat ik altijd maar dan ook echt altijd moet poepen wanneer dat niet kan.
Sta ik net goed en wel met man en vrienden op een goede plaats tijdens een concert, nou als de band het podium op komt dan kijk ik mijn vriendin aan, en omdat mijn vrienden mij zo goed kennen hebben ze aan een blik van mij al genoeg…oh nee Les, je moet toch niet poepen nu?
Ja ik ben bang van wel…jeetje mina dat heb ik weer, wie gaat er mee?
Niemand natuurlijk want de band gaat zo beginnen.
Of tijdens een ouderavond als je net de klas wordt binnen geroepen door de leraar, ja hoor dan zit ik net en dan moet ik weer poepen, en dan gaat zo’n leraar heel blij vertellen hoe goed je dochter het doet op school, en dat tien minuten lang terwijl ik zenuwachtig uit alle macht mijn pikante chili con carne van die avond probeer binnen te houden die uit mijn anus wil ontsnappen.
Of tijdens de kerstmarkt ofzo dan heb ik het ook altijd, waar dan nergens in de wijde omgeving een wc te vinden is.
Mijn man vraagt altijd voor we de deur uitgaan …moet je nog poepen?
Nee hoor ik hoef niet zeg ik dan,
Weet je het zeker? jou kennende.
Nee nu niet nee, als ik niet hoef ja dan hoef ik niet.
En dan loop je ergens midden in de supermarkt met je boodschappen kar met tien wachtenden voor je bij de kassa en ja hoor dan moet ik weer.
Ik weet niet wat het is hoor, met uitgaan ook, vroeger met vriendinnen lekker naar de disco, je drinkt een borrel (of tig) en dan ben je een beetje teut.
Ieder ander mens gaat dan naar de wc om zijn blaas te legen, ik niet, ik zeik gewoon midden in de disco mijn broek vol.
Nou ja en dan kan je weer naar huis om je te verkleden, hop mijn vrienden erachteraan, heel de avond weer naar de maan.
Je zou denken naar mate je ouder wordt dat het allemaal wel beter zal gaan, nou normaal gesproken wel ja, alleen bij mij niet.
Laatst na een avond uit had ik ook mijn broek weer vol gezeken, niet vanwege de alcohol maar omdat ik een ouwe lul wordt die na twee bevallingen geen controle meer heeft over een sluitspier en als je dan moet lachen dan wordt een druppel urine verlies bij mij al gauw een hele stortbui.
Heb ik weer, hop en dan kan je weer naar huis.
Maar goed…over twee weken staat er weer een avondje uit in de agenda, we zullen zien hoe dat gaat.
Misschien moet ik deze keer toch wel een jurkje aan doen, hop je gooi je jurk omhoog en klaar, dan zit ik wat sneller op de wc in geval van nood.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s